Снимка: Булфото21-годишен мъж е задържан за грабеж чрез примамка в Бургас. Това

...
Снимка: Булфото21-годишен мъж е задържан за грабеж чрез примамка в Бургас. Това
Коментари Харесай

Обраха мъж в хотел в Бургас чрез схема със сайт за запознанства

Снимка: Булфото

21-годишен мъж е арестуван за грабеж чрез стръв в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас, представена от novini.bg.

На 17 октомври към 11.47 ч. в Пето Районно ръководство – Бургас е получено известие за това, че от 34-годишен айтозлия след опасност с железен бокс е ограбена сумата от 100 лева Установено е, че айтозлията дошъл в Бургас към 09.00 ч. за среща с момиче от уебсайт за запознанства.

Двамата се уговорили да се срещнат пред хотел, ситуиран на територията, обслужвана от Пето Районно ръководство – Бургас. След като се качили в хотелската стая, влезнал чужд мъж, който след опасност с железен бокс, ограбил сумата от 100 лева

В резултат на бързите полицейски дейности е открит причинителя на действието – това е 21-годишен престъпно проявен помориец. Установено е и 17-годишното момиче, което било „ стръв “ за айтозлията.

По време на задържането помориецът оказал опозиция и изхвърлил на земята железен бокс и полиетиленов плик с жълто кристалообразно вещество (метамфетамин). Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Tито (преди 37 секунди) Рейтинг: 5478 | Одобрение: -172 Такива ``бръмчалки`` от нета, се водят, единствено на ``свой`` терен, че с тези съвременни камери и записващи устройства, не знаеш, къде, какво ти готвят. Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР